Restauratie Old VW

Restauratie Old VW

Restauratie Old VW

Bent u op zoek naar het beste adres om uw oude Volkswagen te laten restaureren of bent u op zoek naar onderdelen. Dan bent u hier absoluut aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in restauratie en onderhoud van deze prachtige wagens. Bij ons treft u liefhebbers met aandacht voor de auto die ze onder handen hebben. Bent u benieuwd of wij ook voor u een mooi resultaat kunnen halen? Vraag dan om vrijblijvend advies en ontvang dezelfde werkdag antwoord op uw vragen.

Restauratie van Plaatwerk

Bij een restauratie van een auto komen we vaak meer zwakke plekken tegen in de carrosserie. Soms zijn deze plekken uitgegroeid tot gaten of er zijn hele stukken uit de carrosserie verdwenen. Een herstel is dan noodzakelijk waarbij het kan gebeuren dat er een reconstructie moet worden uitgevoerd omdat bepaalde contouren in de carrosserie ontbreken. Deze ontbrekende of verdwenen contouren zijn vaak te spiegelen aan dat gedeelte wat nog goed is. Vaak komt er wat vindingrijkheid bij kijken als we een reconstructie willen uitvoeren en soms ook fantasie omdat de maatgegevens totaal kunnen ontbreken. Hoe dan ook helpen wij u met zelfs de meest lastige uitdagingen op het gebied van restauratie.

Restauratie van uw motor

Heeft u een uitstekende carrosserie maar is de motor het probleem? Ook dan bent u hier aan het goede adres. Onze monteurs genieten een uitstekende expertise en revisie vaardigheden waarmee uw oude Volkswagen weer een auto wordt die rijd zoals hij bedoeld is. Ondervind u problemen met uw motor, win dan altijd even vrijblijvend advies bij ons. Wellicht kunnen wij u direct verder helpen en u voorkomt in ieder geval verdere schade aan de techniek.
Vragen? Neem nu contact op.

Neem direct contact op